Sommer følelse

Heisann!

Nå har det virkelig begynt å bli vår her i Oppdal også. Snøen er snart borte, og sola har skint i hele dag! Det har vært så varmt de siste dagene at det nesten er for godt til å være sant. Så nå har jeg fått skikkelig sommer følelse! Nå er det jammen meg ikke lenge til det er sommerferie heller vettu. Bare et par måneder med skole og eksamen igjenn nå...  hehe. Det gledes!!! Jeg har ihvertfall startet nedtellingen. 

Slenger med noen bilder fra weheartit.Gleder du deg til sommeren?

 

Snakkes,

Marte

Jeg vil lese din blogg!

 Som dere sikkert ser så har jeg, Astrid og Gjøri vert på romsjiptur i går. Neida. Vi var på kino og såg the Avengers, i 3D! Syykt bra, den må alle se! Helt utrolig bra. Har hatt en fin helg med gojentene, men nå.... er jeg syk, igjen. Men men. Siden jeg ligger her å ikke har så mye å gjøre, vil jeg lese bloggene deres! Så kom igjen å sleng inn en komentar med bloggene deres!

     xoxo, Inga

Parteeey

  

 

 Nå skal vi på fest med Astriiid! Siden vi er så etablerte bloggere må vi skryte over at vi har et sosialt liv. Er det ikke det dere liker å lese da? :) Så måtte vi slenge på noen speil-bilder, og en parteeysang(etter vår smak) 

 Enjoyyy, ha en fin lørdagskveld!

 Love, Gjøri

Verdens Deiligste Menn <3

Heisann!

Da var det endelig helg igjenn, og akkurat nå sitter jeg å ser på kåringen av verdens deiligste menn. Det er en kåring det britiske magasinet Glamour har laget. Men jeg må si jeg ikke er helt enig med hvem som fikk 1. plassen, og at det er mange som var lengre ned på liste som skulle vært mye lengre oppe. Hvis du vil se kåringen selv klikk på linken:  http://style.no.msn.com/sex-og-menn/verdens-deiligste-menn#image=1

1. plassen gikk nemmlig til Robert Pattison, han er jo deilig, men det er mange andre som er bedre enn han. Syns jeg da.

Men det jeg ble mest sjokkert over er at Bradley Cooper ligger på en 11. plass! Hva er det for noe tull. Han er jo soleklart verdens kjekkeste/deiliste mann!

  

Bradley Cooper

VS.

 

Robert Pattsion

 

Hvem er deiligst?


Snakkes,

Marte <3

 

 

 

En kommentar til meg, En kommentar til deg!

Heihei, har veldig lite å gjøre akuratt nå, så hvorfor ikke lese og kommentere på blogger? Vi vil gjerne at dere blir kjendt med bloggen vår, og vi vil gjerne lese deres! 
Love, Gjøri

Freeedag!

 

 Oooo herlig med fredag nå ja! Denne uken her har vert ganske kjedelig, med tre standpunktprøver. Og i går lå jeg med feber, det var også ganske kjedelig. Men nå er det fredag! Jippi! Nå sitter jeg å ser på kollektivet så klart ;) Og i morgen skal jeg til søte Gjøri.

 Gohelg folkens

    xoxo, Inga

Grådag

Heisann. Jeg har ikke blogget... noe som helst i det siste, så jeg skriver et lite innlegg nå. Jeg vil vise dere en kjole jeg kjøpte igår, som jeg synest var kjempefin. Også skal jeg fortelle litt om hvordan dagen min har vert. For først å komme til kjolen da, så er den fra Only. Den er.. vel grå, som dere ser. Og jeg synest den er kjeeeempefin.

 

Også var det dagen idag. Og den har vert tung. Jeg har vert i begravelsen til min oldemor Selma, og det var helt forferdelig trist!  Å høre på alle de fine historiene om henne, og at så mange mennesker kommer til å savne henne. Det var så fint og rørende, og samtidig så trist og skummelt at hun ikke kommer til å være i livene våre lengre. Jeg kommer til å savne henne kjempemasse, selv om jeg vet at det var hennes tur. Og hun var lykkelig. 

Love, Gjøri

Pink dreams-inspo


 

 Har ikke gjort så mye i dag. Vert syk, syklet og vert på årsmøte(som jeg egentlig hadde glemt). I morgen har vi sidemålstentamen. Håper det går bra, og at jeg blir ferdig tilig, hihi. 

 Håper dere har en fin kveld <3

    xoxo, Inga


Piker i hatt


Vi er så serr og kul vi ja ;)

 I dag har vi jeg hatt norsktentamen. Vart ferdig veldig tilig, men tror det gikk helt greit, håper det. Dro sammen med Ragnhild og Astrid ned på øra. Herlig med jentan i gode været. Føler at det endelig begynner å bli vår! Og det likar me! 

 Har vert ute med hunden, og syklet en tur. Deilig med årets første sykkeltur!
I am K.O.L Ok, Inga og Astrid bigbloggingtime her. Derfor må vi blogge om verdens beste band... Kings of Leon! Vi elske dem. Liker alle sangene deres, spessielt sex on fire. Vi elske dem spessielt my pga Jared followill, check him out! Oooo so lovely <3 Men dem har så utrolige bra sanger, så dere  høre på dem. Caleb har helt syk stemme. Lovely    xoxo, Inga

 

 

 

Fredagskos

Endelig fredag igjen! Vi hadde forberedning i norsk i dag på skolen, så vi fikk gå tilig, og da ble det litt chill i solen ;) Godt med sol nå! I kveld skal Astrid overnatte her, og det blir da kos ja. Har selfølgelig sett Kollektivet. Og nå skal vi spise godis og se film. 

Go fredagskveld!

    xoxo Inga

 


Matte-Dilla

Huff, er passe matte-lei nå ja. Hadde matte-tentamen idag og jeg satt og regnet helt til klokken var 2! Det er jo 5 timer det... Og så ble jeg noe innmari sliten i hodet etterpå, men jeg tror det gjikk noenlunde bra også. Vi hadde prøve om ligninger, grafer, prosent, renter og algebra for å nevne noen kategorier. Vel, jeg håper det gjikk bra. (Og at matten på videregående kommer til å være mye morsommere enn her på ungdomsskolen!)

 

Slik føler jeg at innsiden av hodet mitt såg ut idag! fult kaos!

Har du hatt tentamen/ stammpungt enda?

Hvordan gjikk det?

 

Love, Gjøri

Første skoledag?!?

Heihei, det ble et sent innlegg idag. Men slik går det vel når man har tentamen neste dag? Også i matte da... Uansett, så må jeg jo skrive at jeg var på skolen idag!! For første gang siden ferien begynte faktisk. Jeg har vert syk kjempelenge nå. Men det går bra, for det var utrolig deilig se igjenn alle de søte vennene mine. Jeg har savnet de kjempe masse! Foresten så jeg nettopp den nyeste episoden av Grey's Anathomy på TV'n. Helt genial serie sier jeg bare! Men jeg skal gå og få litt skjønhets-søvn før tentamen, så vi blogges <3

Love, Gjøri

Foto

Heisann. 

Sitter nå å legger bilder jeg har tatt i det siste inn på pcn. Det å ta bilder er noe jeg liker kjempe godt, spesielt å ta natur- og dyrebilder. Tenkte jeg skulle dele noen av dem med dere, så kan du jo legge igjenn en kommentar og fortelle meg hva du syns om dem hvis du vil. Har tatt bildene med et Nikon D3100 speilreflekskamera. Ingen av bildene jeg legger ut er endret eller redigert på noen måte, er ikke så flink på slikt. 


 

Snakkes,

Marte!

Home alone


Noen bilder fra fri-timen i går. Sol! Og alltid like serriøs på alle bildene.

Akkurat nå sitter jeg å ser two and a half men, med Ashton Kutcher. Fiiining.I dag har jeg ikke gjort såå mye. Har gjort litt fornuftig rundt om i huset. Og nå i kveld var jeg hjemme alene. Så da satt jeg på utrolig høy musikk, satt meg ned på gulvet og malte litt. Vet, litt sært, men jeg bruker å gjøre det! Haha. I morgen tror jeg at jeg og Astrid skal i svømmehallen <3

 

 

 

Marte has arrived!

Heihei folkens!

Dere har sikkert lagt merke til at vi er tre jenter som har denne bloggen, men bare to som egentlig har blogget. Hvem er hun siste liksom??? Thats me, Marte! Inga og Gjøri bor jo på Sunndalsøra, mens stakkars lille meg er helt alene på Oppdal. Haha neida, har det topp her vettu. 

Ja, så nå vet dere ihvertfal at jeg eksistere. Også skal jeg være flink å blogge masse fremover. Slenger bare med en sang av verdens beste band til slutt, Avenged Sevenfold, som Gjøri fikk meg til å elske!!! <3

 

Avenged Sevenfold: Welcome To The Family


Snakkes,

Marte

TGIF !!

Heia søtnosan!

Nå sitter jeg og Inga og stoor koser oss med påske-egg og en hærlig episode av Kollektivet. Nå sitter vi å ler oss nesten ihjel. Og idag føler jeg meg bedre, så vi stikker nedover til Kjellarn snart. 

Nedenfor finner dere en av musikkvideoene deres, helt syykt morsomt ;)

 


Hææærlig gjeng. 

 

Love, Gjøri

I want 

 Jeg har så lyst på en tatovering. Ikke akkurat nå, men en gang. Snart.

 Personlig synns jeg det er finest med svart skrift-tatoveringer og små motiver, slik som de over. Men jeg synns også det er en del kule tatoveringer som er store og med mye farger, for det er jo noen tatovører som er helt syke! Som er sykt kunstneriske og kreative. Men jeg mener også at viss det er store motiv må de være personlige, egentlig bør de jo være det uansett. For det er jo permanent. Derfor vil jeg ikke ta en akkurat nå.

 Men jeg har sykt lyst på en! 

      xoxo       I.P.B.
 

Sykingen..

Heisann, for dokk som ikke fikk de med dokk i forige inlegg, så e e altså syk. Har vert de sia torsdagen no, så idag va e te legen og fikk beskjed om at de va et hals-virus av noe slag. Skikkeli kjedeli altså! E får ikke ut av huset i heiletatt, også får e ikke gå på skolen engang! Meen "heldigvis" for me, så fikk foreldran mine ta me se øvings-eksamen fra foreldresamtalen i går. JIPPI... Så no får e kooos me med matte oppgaver fram t neste uke. Så får dokk andre kos dokk med kommende blogginlegg.

Hehe, e orka ikke å smink me idag, så da tok vi  eireserveløsning.

3 stykk mattehefter.

 

Love, Gjøri.

1.skoledag

 Kjipt å kom på skolen i dag etter påskeferin, alltid like fælt. Men jubler litt, for vi fikk nye plasser, og no sitt e med Bestejenta ;) Og forresten, det var en veldig trist dag på skolen ja. For Gjøri var syk-e savna d!

 Spessielt i spansk,spansk e nå drit folkens...

 No sitt e å skriv jobbsøknad for sommerjobb hos ulike steder. Ikke fordi e har så veldig lyst til å jobbe, men for peeeng!


-noen sykt serriøse bilda fra helga <3

Heiia bloggen!!

Oioi her har vi det fun ja. Marte og Gjøri spille mario, og e trur snart vi dør av latter her.

Meeen i dag har vi gjort utrolig my. Vi har hatt en skiskytter-konkurranse ute i hagen! Også har vi rennt akebrett! Og spist oreokake! Og sett film! 

Lell om vi har det veldig artig akk no, så er det egentlig en litt trist dag. For i kveld.....må e og Gjøri dra hjem.... Vi har vert her siden torsdan og vi har gjort såååå my koselig/crazy stuff. Deilig påske må e sei!
xoxo I.P.B.her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits