Bucket list!

Heisann folkens. Jeg har vært og sett mye på weheartit i det siste, og da har jeg sett MYE på forskjellige ting man kan ha på "Bucket lista" si. For dere som ikke vet det så er en bucket liste en liste over ting man har lyst til å gjøre før man dør, ganske enkelt forklart. Jeg har lyst til å gjøre rundt tusen av tingene, men så har jeg et helt liv på meg også da. Jeg har allerede begynt bittelitt, med å skrive et brev til meg selv, som jeg ikke får åpne før om 10 år. Og å male og skrive bok, Også har jeg og Marte lært oss: "du bor i en dyrehage" og diverse andre ord, På Tegnspråk!! Jeg synest det er kjempegøy! Og kan nesten ikke vente til jeg blir så gammel at jeg kan begynne å reise rundt i verden på egenhånd. Her er, bare noen få av bildene du kan komme over på weheartit. Enjoy!

 

 

Hva er på din "Må gjøre før du dør"-liste?

 

Lots Of Love, Gjøri

Teenage post!

Her kommer noen teenage posts! Kjenner meg igjenn i nesten alle av dem jeg.... hehe! Ting man ikke tenker over at faktisk maaaange andre også gjøre. Aldri tro du er den eneste! Masse småting som jeg trodde det bare var jeg som var sær nok til å gjøre, men ser ikke slik ut likvell.
Marte<3

Dagens bilde

 Ha en fin dag <3

    xoxo, Inga

Dag 7- Det du kjøpte deg sist

Sist gang jeg var på shopping så kjøpte jeg meg  klær og sminke. Eller, en genser, pudder og foundation for å være presis. Og det var vel det. Jeg aner ikke hva annet jeg skal skrive om så hvis noen har forslag til andre innlegg jeg kan lage, så setter jeg kjempestor pris på det!! 

 

Genseren er fra Only, jeg bare digger klærne derifra! 

Max Factor pudder og foundation fra Vita.

 

Love, Gjøri <3

Drømmehus Hvem ville sagt nei til disse hyttene? Herregud, så kule de er! Kunne med glede bodd i  et tre, vis det har vert i en av disse husene. Ble helt forelsket i de med en gang jeg så de. Den hytten formet som et egg der, tror jeg jeg har lest er en del av et hotell. Med mange forskjellige hytter. Utrolig kule hus!

 Hva syses du?

    xoxo, Inga

 

Jordbær og My

 Naw! My ligger i stolen ved siden av meg, og vi ser sex and the city. Også spiser jeg is/milkshake som jeg har laget av frosne jordbær og melk. Nam.

    xoxo, Inga

 God morgen!

God morgen alle sammen!

Vil bare øsnke alle en kjempe god dag før jeg stikker på skolen. Kjenner jeg er dødstrøtt men må vel bare komme seg av gårde for det. Er ikke lenge igjenn til sommerferien heller nå, den kommer bare nermere og nermere. Looking forward to it! Idag er det bare en helt vanlig dag på skolen, sammen med masse herlige mennesker! Ha en fin dag.


 

Hva skal du gjøre idag?

Marte <3

 

Sex and the City

 

 O, tredje innlegget mitt i dag ;) Vert hjemme alene hele dag. Og i morgen og tordag har jeg fri! Nå sitter jeg å ser sex and the city-episoder og spiser jordbær. Elsker den serien. Og hvem ville ikke sagt ja til Carrie's garderobe? Spessielt i de to filmene <3 Love

 Ser noen av dere Sex and the City?

     xoxo, Inga

Inspo Sommerinspo. Får skikkelig sommerfølelse av disse outfitbildene! Så nydelige, tatt ut fra en drøm. Deilig

 Hva synns dere?

    xoxo, Inga

 

 

 

Dag 6 - Antrekket ditt i dag

Da var vi kommet til dag 6 på bloggutfordringen vår, og det er å blogge om antrekket ditt. Kan ikke akkurat si jeg har DET fashionable anterkket idag, men det er jo slik jeg går til hverdags. Er ikke den typen jente som pynter seg for å dra på skolen. Så da blir det som regel bare en normal dongeribukse og en t-skjorte eller lignende til. So this is my outfit today:


Ble et ordentlig fjortissbilde i speilet idag siden jeg ikke har noen som kan ta bilde av meg,.. hehe. 

T-skjorte fra WESC (kjøpt på urban)

Bukse fra Bik bok

Cardigan & singlet fra Cubus

Marte<3

Raise your hand if...    xoxo, Inga

Kult hår!

 Har serriøst lyst til å dip dye håret mitt slik! Det ser så friskt og nesten naturlig ut. Men jeg er så feig, vil liksom ikke "ødelegge" min naturlige hårfarge.

 Hun er forresten en skikkelig god blogger med utrolig kul stil. Blogen finner du her-http://nettenestea.com/

 Hva synes dere om slikt hår? Burde jeg gjøre det?

    xoxo, Inga

 

Dag 5

 Dagens utfordring er "noe du savner". Alle vil vel svare -det å være barn, uten beskymring. Og jeg er selvsagt inget unntak. Men det er ikke sånn at jeg savner det sånn inderlig. Tenker liksom bare tilbake på hvor fint jeg hadde det. Men jeg er jo fortsatt så ung så. 

 Det er liksom sånne små ting jeg savner.

 VHS'ene mine! Haha, barnefilmene jeg så om igjen og om igjen. Man måtte spole hele kasseten tilbake. Det var så drykt! Husker jeg lånte filmer på bibloteket, i den lille disken ;)

 Bilturene til bestefar da vi fortsatt bodde i blokk. For da var det jo helt anneledes å komme til en gård, det var så herlig.

 Feriehuset bestemor og "stebestefar" eide, ved Havet. Jeg og søskenbarna brukte å dra dit. Da levde fortsatt bestemor Marit, og hunden Sjora. Jeg og den hunden var bestiser! Det var deilige tider. Jeg savner glassene der. De hadde røde hjerter. Badet med badekar(for det hadde ikke vi). Og at jeg og søskenbarnet mitt brukte å stjele rå spagetti som vi gjemte og spise i smug, da var vi Bad!

 Jeg savner mye, dyr, mennesker og forskjellige småting fra barndommen. Men når man tenker på de tingene og man mimres dem, dukker det opp andre ting og. Og det er så fint. Jeg blir helt nostalgisk når jeg skriver om det. Hehe

 

 Hva savner dere?

    xoxo, Inga

Yesterday!!!

Igår var en helt hærlig dag med maaaaaasse SOL og artigheter!!! wooohooo! Vi startet denne fanstiske dagen med en nydelig frokost på verandaen. Videre gikk turen til Oppdal sentrum hvor vi drakk slush, spiste is og koste oss. Gikk rundt der i mange timer nesten uten mål og mening... hehe. Når vi kom hjem lå vi ute å sang for full hals og solte oss! Etter stund kom Ingrid, vi skulle grille og kose oss hele kvelden. Når grillinga var ferdig og det begynte å bli kjølig gikk vi inn og så en hysterisk morsom og betydningsfull film, I love you Pillip Morris <3 Også spillte vi litt poker, noe som Ingrid aldri hadde spilt før, men likvell så gruste hun oss!!! Samtidig så vi på stakkars lille Tooji som kom på sisteplass i Eurovision! HAHA! stakkars fyr... Etter at Ingrid dro avsluttet vi kvelden med enda en film, som vi egentlig ikke brude sett fordiu var så trøtte... SNORK! Men siden det var Sherlock Holmes så gikk det veldig bra. Også kommer det noen ekstremt seriøse bilder av oss:

 


Vår delikate frokost!

Her ruler vi i "Kubb"

 Warning :Grilling pågang!!!!

 


And we was like; what the fu*k?!?
Superfilmen vår <3

 

Med venlig hilsen Marte og Gjøri!! <3

Dagens kjekkas

 Dagens kjekkas er Jared Followill! Den kjekke bass-spilleren i Kings of Leon. Ikke bare digger jeg bandet og musikken deres. Men jeg di-di-di-di-digger Jared! Han er enkelt og greit super digg :)

 Ha en super lørdag folkens!

    xoxo, Inga

Dag 4

Jeg gruer meg til: Å skrive dette, lol.. neida. Jeg gruer meg til Eksamen, og mest av alt MUNTLIG EKSAMEN!! Jeg tror det blir forjævlig jeg.. hmm, ellers gruer jeg meg til..... Å dra hjem, fordi nå er jeg nemlig på besøk til super Marte snupa på oppdal <3 Og det var vel egentlig det. Jeg har ikke noe jeg gruer meg sånn meeega masse til, men pyttsann. Det ble et innlegg ut av det likevell.

 

 


 

Love, Gjøri

Dag 3 - parfyme.

Da var vi kommet til dag 3 i bloggutfordringen, eller det var vel egentlig igår da men... bedre sent en aldri! Dagens utfordring var å blogge om parfymene mine. Så da har jeg letet frem alle jeg eier og tatt bilder av dem! Her er da et lite "gruppebilde" av dem:
Bruker egentlig bare 3 av de sånn til daglig. Alle de andre har jeg enten fått til bursdag eller jul, så er ikke alle som lukter like godt... hehe.

Og her er de jeg bruker mest:
Parfymen til Rihanna, Reb'l  fleur. 

Mariah Carey's parfyme, som egentlig ikke har noe annet spesielt navn en Mariah Carey.

Og tilslutt en fra Christina Aguilera.

Det var alt for denne gang!

 

Q: Hvilke parfymer liker du?

Snakkes,

                 Marte.

Elle Melle

Jeg elsker ELLE, og jeg kjøper det hver måned. Burde begynne med å abonnere.

På øra kjøpte jeg det ovenfor. Jeg elsker smoothie's som smaker naturlig og litt surt. Denne var helt perfekt! Helt klart en ny favoritt.

 Hadde muntlig prøve-eksamen i matte i dag. Det gikk mye bedre enn forventet, og jeg fikk 5(jippi!). Etterpå dro jeg på øra med Astrid. Vi åt deilig mat på Kammerset, og vi ble såå mette. Hun drakk kakao, og jeg en kaffe mocca. Og i skummet dukket det plutselig opp en smiley! Den var ikke der da jeg fik den, og ingen av oss hadde laget den. Men før jeg rakk å ta bilde,var den borte...mystisk.....kanskje det er et tegn fra øvre makter? Neida, men det var litt kult :)

 Skal ikke noe spessielt i dag. Se kollektivet(selvfølgelig), ut med hunden, jogge kanskje og egentlig bare slappe av.

 Dere må ha en fin fredagskveld!

   xoxo, IngaSommer og...matte

 Herlig herlig vær! Jeg gleser meg noe sykt til ferien nå. Og jeg håper så innderlig at været er slik som dette i sommer. Har sittet ute på verandaen og slappet av, gått tur i skogen med hunden, og spist jorbær <3  Går i shorts, singlett og er usminket. Nyyter fridagen min i sola. Men nå sitter jeg inne for å lage prøvemuntlig-presantasjonen til i morgen. Kom opp i matte. Håper jeg ikke gjør det på den "ordentlige" for å si det sånn. Stå og snakke om matte i ti min? Hvorfor? Nei nå må jeg komme meg i gang, og håper dere har hatt en fin dag og!

 Hva har dere gjort i dag?

    xoxo, Inga

Dag 2

Da er det dag 2 i vår bloggutfordring, og nå er det min tur! Dagens utfordring er å skrive tre yndlings-sanger for tiden. Og det er ikke lett! Da må jeg jo velge...og da får jeg jo dårlig samvittighet for de sangene jeg ikke velger! Usj

Så for å gjøre det det enklere for meg selv, så lager jeg to(!) lister. En for yndlings-sanger akkurat nå, og en for sånne gode gamle klassikere jeg alltid digger.

Akkurat nå:

Nr.1  

Nr.2

Nr.3

Tidløse klassikere:

Nr.1

Nr.2

Nr.3

Også til sist. En sang jeg aldri blir lei av! Som alltid får meg i godt humør. Som alltid er der for meg. Og som de fleste kan teksten på. The one and only:

 

    xoxo, Inga

PicsArt

 I dag hadde jeg fri! Vi som hadde matte-eksamen i går hadde avspasering. Soving og soling. I ettermiddag var jeg og Gjøri på øra sammen. Chillet i sola, spiste is og jorbær. For et herlig vær. Og for en herlig dag med Gjorinmi <3 

 Jeg har lastet ned en app på mobilen som jeg elsker! Jeg er helt hekta. Det er en redigerings-app. Den heter PicsArt.

 Her er et bilde jeg tok i dag av Gjøri, uten og med forskjellige redigeringer:

Og her er noen jeg har tatt tidligere:

 Fint med sol og Gjøri ja :)

 

    xoxo, Inga

 Bildedryss fra bursdagsselskap!!

Noen av bildene jeg tok på Bursdagen til lillebror <3

 

Foto, Foto..

Tomelise <3

Bursdags gjengen.


Smiiiiil Marte ♥♥♥

 

Love, Gjøri

40 dagers bloggutfordring -Dag 1

Vel vel, nå var vel dette et prosjekt for å få MARTE til å blogge da men.. Jeg får vel bare begynne den første da.. "Et av de nyderligste bildene av deg"... blæh! Jeg tror jeg bare tar et fra idag så får alle bare hoppe over dette innlegget istedet, tulla. Det var maria som tok det utenfor Kjellarn ikveld. Jeg tror hun sa noe litt sånn helt vanlig og crazy akuratt her, så smiiil ble det nå. Så da er startskuddet gått folkens, og første dag fullført, også snakkes vi om ca. 4 minutter for jeg tengte jeg skulle legge ut noen bilder fra bursdagen på lørdagen også, men god natt og sov godt. 

 
 

Love, Gjøri

Justin Bieber konkurranse

Må bare slenge inn dette inlegget om at jeg er med i en kjempe konkurranse der du kan vinne kule Justin Bieber effekter. Både en hettegenser og den nye parfymen hans! Sjekk innom denne bloggen om du vil være med: www. Justydrewbieber.blogg.no <3

Krysser fingrene for at jeg vinner! JB <3


 

Marte <3

Tusenfryd!

Da var det bestemt at vi skal til tusenfryd i sommer! Kjenner jeg gleder meg som en liten unge allerede. Har aldri vært der, men syns det ser super morsomt ut. Har som mål å ta ALLE de store atraksjonene ihvertfal. Og det som gjør hele turen 10000 ganger bedre er at vi skal dra dit sammen med familien til Gjøri!!! Kommer til å bli super koslig og dødsmorsomt. Kanskje det er bra hun skal være med i tilfelle jeg trenger litt psykisk støtte underveis... eller en spypose? Jeg syns ihverfal den spider greia, speesmonster og thunderchoster ser bra livlige ut. Det kiler jo i magen bare jeg ser på bilder jo! *fnis fnis*

 

Skal si det GLEDES! 

 

Snakkes, 

                  Marte <3

40 dagers bloggutfordring

Haaaaallo! Nå har Gjøri sagt til meg i hele dag for at jeg ikke bidrar nok på bloggen... *snufs* Så nå setter vi i gang en akjon for å få en mer interresang blogg. Vi starter da med en 40dagers lang bloggutfordring!!! Wish us good luck! 

Dag 1 - Et av de nydeligste bildene av deg
Dag 2 - Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Dag 3 - Parfymene dine
Dag 4 - Noe du gruer deg til
Dag 5 - Noe du savner
Dag 6 - Antrekket ditt i dag
Dag 7 - Det du kjøpte deg sist
Dag 8 - Hva har du i sminkepungen?
Dag 9 - Mobilen din
Dag 10 - Din verste uvane
Dag 11 - Hjemme ditt akkurat nå
Dag 12 - Sminken du bruker
Dag 13 - Et bilde fra i dag
Dag 14 - Noe du gleder deg til, og hvorfor
Dag 15 - Ti ting du ønsker deg
Dag 16 - Et bilde av deg når du var liten
Dag 17 - En artist du liker (jente)
Dag 18 - En artist du liker (gutt)
Dag 19 - Et bilde av håndskriften din
Dag 20 - Smykkene dine
Dag 21 - Et sted du vil til akkurat nå
Dag 22 - Din favorittscene i en film
Dag 23 - Et bilde av deg selv i dag
Dag 24 - Lommeboken din
Dag 25 - Et bilde av deg selv for 3 år siden.
Dag 26 - Ti ting om deg selv
Dag 27 - En sang du virkelig er lei
Dag 28 - Noe du ikke forlater huset uten
Dag 29 - Din favorittblogg
Dag 30 - En matrett du elsker
Dag 31 - Dine favoritt sko, kjoler og jakker
Dag 32 - En ferie du vil på igjen
Dag 33 - En sang som får deg til å gråte
Dag 34 - Noe du er redd for
Dag 35 - Hvordan ordner du håret ditt?
Dag 36 - Favoritt outfiten din
Dag 37 - Hva har du som bakgrunnsbilde på dataen din?
Dag 38 - En ting du aldri kommer til å gjøre
Dag 39 - Alle premiene du har vunnet
Dag 40 - Favoritt serie(r)

Me prekast,

Marte

Sommer Inspirasjon &lt;3

Bilder fra WEHEARTIT♥

 

 

Love, Gjøri <3

Chillern &lt;3

Oioi,vart bra i går ja. Overaskelsen var at jeg hadde leid en av campinghyttene bortpå campingen. Så hadde jeg pyntet med ballonger og et banner og sånn inne der, og med gaven på bordet. Jeg sa at vi bare måtte hjelpe naboen med å flytte noen stoler, haha hun gikk rett på. Da vi kom inn i hytta ble hun heelt stille, og forhåpentligvis glad :) Og senere kom søskenbarna mine, og vi spiste kake og kosa oss. Nå vil vi på øra, men ingen vil kjøre oss! Jeg, Amalia og Lisa skal overnatte i hytta i kveld og. Og bare chillen ;) Sikkert se film og knask godis.

 

    xoxo, Inga


Masse oppdateringer!!

Heihei, kommer med ca. tusen oppdateringer her jeg nå! har ikke blogget de siste dagene så da blir det alt på en gang!!! whæææ!! neida. men jeg må vel starte med å si at jeg kom opp i Engelsk til eksamen så jeg har ennå 1 og en halv uke på meg til å pugge. Også var jo jeg og Marte såååklart på fest på Onsdagen (natt til 17.) Og herregud så morsomt, var ikke så mye å finne på egentlig men det var jo gøy likevell liksom. Også hadde vi et søtt lite vors. for oss selv, uten alkohol, få kino for å se "Diktatoren"!!!  Haha, er nesten litt slemt  å flire, men det var en fyr der som virkelig slet altså!! Han greide ikke å stå bent, og når han skulle sette seg, så greide han ikke det engang!! stakkars..  Og igår var vi på 17.mai feiring på Gjøra, det var kaldt og regnet og det var ingen på vår alder der, men likavel var det koselig da. Vi var på Nyheim og spiste mat og stoor koste oss egentlig!! men etter det så måtte Marte hjem for å pugge matte!! stakkars♥♥ Så klipte jeg håret idag ja, og skal feire bursdagen til lillebror imorgen♥ God natt nå folkens!! :* 


Super, dupre, snuppe, tuppa, søøøtingen min, Marte <3

Meg :P

 

Love, Gjøri <3

Sweet sixteen


 I dag har min søte lille Astrid bursdag!!! Hurra! Hun er på veg over hit nå, og vet ikke at jeg har en liten overraskelse til henne. Men jeg kan ikke si hva det er nå ;) Dere må ha en fortsatt fin og chill fredag.

 

    xoxo, Inga

Eksameeen

Bildedryss fra skoledagen Jeg kom opp i matte skriftlig. Det går vel greit det, håper jeg. Så i dag gjorde vi bare matte. Men det ble ikke såå mye matte gjort på slutten da. Litt ukonsentrert kanskje? Neida. Og i siste timen fikk vi fri. Så da satt jeg og Ragnhild i et hjørne i gangen og tok sikkert over hundre(svært serriøse) bilder av oss selv <3 Blir bra å få fri og mange chille dager nå. Bra jeg kom opp i samme som Ida og Ragnhild da. Det går vel bra alt sikkert. Må si jeg gruer meg bittelitt til eksamen på mandag, menmen.

 

    xoxo, Inga

Dagens kjekkas
 Bare jeg som synes Sondre Lerche er digg? ikke bare er han kjekk og søt, men jeg elsker musikken hans og. Han har en så egen måte både å synge å lage sanger på. Han er bare rett og slett superdigg!

 

    xoxo, Inga

 

Hellu !!

Heisann alle sammen. På torsdagen.. (tror jeg) så lovte jeg å si hvordan det gjikk med teori-eksamen.. Og vel, det gjikk ikke akuratt bra da. Jeg har ikke scooter lappen, ENNÅ! Men alle gode ting er to, Eller? Vel, jeg ble jævli skuffa over meg selv må jeg bare si.. Og alle går rund og sier at det er så enkelt og bla,bla,bla.. Pyttsann, verden er her ennå liksom! Men uansett har jeg tilbrakt heeele helga på å se på klær på nettet. Føles sånn iallefall. Har funnet masse crazy, og rare klær som jeg bare mååååå ha!! So let the saving begin! Daram-da.. Ellers var jeg på konfirmasjon idag, var ikke sååå gira til det men. Verden står. (Dæven rare greier altså) Men nå skal jeg få "masse" skjønnhetssøvn, *host *host. så snakkes vi siden! Gjøri, over og ut <3


Borddekorasjonen på konf.en.    (Har endelig funnet tilbake til kameraet mitt??)

 Pluss to sanger av Taylor som jeg har blitt forelsket i!

The way I loved You.


Mary's song (Oh my my my)

 

Love, Gjøri <3

Astrid, mi Astrid

Astrid, jeg er veldig glad i deg. Så ikke bli sur for at jeg legger ut disse bildene, for du er veldig søt! Bare innse det nå!

På fredag var jeg og Astrid på øra. Det var greit nok det, men da vi var ute etterpå regnet det jo helt forferdelig, og vi ble klissbløte og kalde. Men men. Jeg overnattet hos henne og vi koste oss med Ivo Caprino(jeg elsker de filmene!) og the voice. I går dro jeg, mamma og pappa til Hemne. Vi var hos bestefar og bestemor å feiret bursdagen til pappa. Det var koselig. Det er spessielt koselig der oppe nå som bestemor er flyttet inn igjen. Haha, de er liksom nyforelsket igjen og skikkelig lykkelige! Det er så søtt. Også har de kattunger akkurat nå, ååå det var søtt det!

 Nå har vi nettopp spist mat, og jeg skal til å se film. Fortsatt god kveld.

 

    xoxo, Inga

 

Chill Fredag

Heisann.

Ut ifra overskirften så skjønner dere sikkert at det har vært en ganske rolig å avslappende fredag. Sitter nå å chiller i sofan med pcn å musikk på øret. Herlig ;) Egentlig ikke så mye spennende som skjer for tiden, bortsett fra eksamen å greier på skolen... hehe. Og i morgen blir det tre skytestevner, glder meg skikkelig! Første utendørs stevnet på over et halvår nå! Sikkert ikke så mange som skjønner hva jeg babler om, men hobbyen min er skyting ;) Bare å google det, hvis du vil vite mer, orker ikke forklare akkurat nå :P 

Nedenfor finner du noen sanger jeg sitter å hører på ;)

 

 

 

 

 

Hva syns du om sangene? Hva skal du i helga?

Snakkes,

                 Marte

Today!!

Heisann, idag har jeg hatt en chill dag! På skolen idag hadde vi et prosjekt om forskjellige musikaler. Jeg og ei venninne laget en plakat om musikalen "Hair" og jeg må si jeg er ganske fornøyd! selv om vi burde hatt litt mer info, og kanskje noen bilder, menmen. Og senere (etter halve skoledagen) skulle jeg ut å kjøre scooter på moped kurset. Kjempegøy sier jeg bare. Skal ta teoritentamen imorgen.... så vi får no se hvordan det går. HJELP! Men vi snakkes folkens<3


Love, Gjøri

Kunstneren

Å, så deilig med sol. Jeg gleder meg virkelig til sommeren nå. Sitter bare å drømmer om hva jeg skal gjøre. I dag tror jeg ikke det skjer så mye for å si det sånn. Men jeg tror jeg skal tegne/male litt, for det begynner å bli en stund siden. På tide å være litt kreativ igjen <3

 

Klatretur!?!

Var i sportshallen en tur idag for å frøve meg på klatring igjenn. Har vert masse sykestyr, og hosting, og FORBUD rett og slett, mot å bevege meg.. så jeg gledet meg kjempemasse, og gjett hva? Jeg ble overasket med spørsmål om å bli med en liten gjeng fra klatreklubben på UTEKLATRING!! Har bare vert ute og klatra 1 gang tidligere.. (ikke så mye å skryte av,jeg vet) Men iallefall så var det kjempegøy.. Jeg ble (bare en liten smule) Livredd da! Det var jo høyt! Også hadde jeg litt problemer med å stole helt på tauet, sikreren og meg selv. haha, sååå flink.. stoler ikke på meg selv og greier, neida. Men jeg var livredd for å falle altså! huffameg.

 

 

Her er det noen midt oppi veggen, men det er kanskje vanskelig å se...


Det var jo høyt joo!

 

Er det flere som driver med klatring?
Eller andre hobbyer?

 

Love, Gjøri 

Helt syk tirsdag

 Er fortsatt sjuk. Har ikke noe energi og føler meg helt ræva, men har vert på skolen da. I kveld skal jeg ikke gjøre så mye, bare lese på RLE. Også skal jeg lese i en ny bok jeg har begynt på, den er så bra! Jo Nesbø-panserhjerte. Han skriver så utrolig godt! Så hyv dere på de bøkene folkens.

    xoxo, Inga

Klippe håret?

Heihei folkens! Jeg har tengt leeenge nå, på å klippe håret nå. Men hvordan skal jeg klippe det? Jeg sitter innmari fast her altså, og aner rett og slett ikke hva jeg skal gjøre! Jeg har lyst til å forandre det, ganske mye faktisk. Men jeg greier ikke å bestemme meg helt... Mange seir jeg bør la det være langt fordi jeg kommer til å angre. Men jeg vil helst klippe av en god del. Så da spør jeg liksågodt dere om hjelp. Her er noen forslag jeg bare slengte med, som jeg likte veldig godt.

Langt:

Medium:

Kort:


Det er den siste her jeg har aller mest lyst til å ha, men det er veldig kort da.. 


Har dere noen forslag??

 

Love, Gjøri

Colours!!

Dagens Inspirasjon. (Igjenn) Fordi jeg ikke har noe berde å gjøre, haha.

  


Let Colours Be Your Everyday!
Love, Gjøri.

Inspirasjon!

 

 

 

 

 

 


Dagens Inspirasjon<3


Love, Gjøri

Marilyn Monroe

 Trenger å si noe? Jeg elsker henne!

     xoxo, Inga

You are ALL beautiful!

SKINNY:

 

MEDIUM:

PLUSS:


PS: Dette er  Ashley Graham, nydelig!

Tror ikke jeg trenger å skrive så mye i dette innlegget, bildene sier alt!

 

Love, Gjøri

Party Party!

Heihei, Ville bare fortelle dere at JEG, lille forsiktige meg, var på fest igår. Jeg hadde jo egentlig lagt meg til å sove, men så ringte Arve og lurte på om jeg ville komme oppover en tur... så ble det til det da. Jeg drakk såklart ikke noe, jeg har gjort det før, men... Ikke på russefest liksom!! Så jeg var vel den eneste som ikke hadde drukket NOE. Men det går bra, for da kunne jeg le av alle andre, som ikke greide stå oppreist, og bare surret rundt og rundt.... (stakkars) . Jeg fikk pratet med masse venner også. (og noen av de gjikk det faktisk ann å holde en samtale med) Haha!  Men ellers hadde jeg det kjempe topp! Snakkes <3

 

 

 


(Bildene fra: Weheartit)

 

 

Love, Gjøriher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits