Er med i konkuranse!

Heisann folkens, tengte jeg skulle legge ut et innlegg og informere dere om at jeg er med i en blogg konkuranse om å vinne Justin Bieber parfymen! Jeg synest den er så hærlig! Det er vickky.blogg.no som sponser. Wiiii. 

Love, Gjøri

Drawings

Heisann! Jeg har så smått begynt å tegne igjen, og tengte jeg skulle vise dere noen av de. Here  we go;Tycks?

 

Love, Gjøri

Bestilt meg ny mobil!

Jippi! 

Kommer ikke på noe å blogge om idag, så da legger jeg ut et innlegg om at jeg har bestilt meg ny mobil! Gleder meg til den kommer, så slipper jeg den dødskjedelige jeg allerede har. Bytter ut min Sony Ericsson u8i med en HTC one S! Den jeg har nå kan man jo så vidt sjekke facebook på. Har sett på HTC one S en stund nå, å syns den virker bedre å bedre for hver gang. Mobilen skal være den tynneste HTC noen gang har laget, og den beste... eller noe slikt. Den har fått ganske bra anmeldelser på forskjellige nettisider som driver å tester mobiler. Jeg kjøpte den i svart. Bestilte et fancy diamant deksel samtidig, hehe.

 

 

 

Marte <3

 

Teenager post

Teenager Posts er bare helt fantastiske! Elsker de<3Lots Of Love, Gjøri

Dagens kjekkas!

Dagens kjekkas er faktisk Hugh Grant!

Så en film med han igår kveld, Bridgett Jones dagbok kjempe bra film forresten. Å da la jeg merke til at Hugh var med (vanskelig å ikke legge merke til han da). Selv om han er en nokså voksen mann så syns jeg han er ekstremt kjekk på sin måte. Også den britiske engelsken gjør han bare ENDA bedre! hehe. Namnam, han er på en måte gammelkjekk! Pluss at han er en veldig god skuespiller da!


Hva syns du om Hugh Grant?

Marte <3

Dag 11

Huset ditt akkurat nå- er ikke særlig ryddig. Men hvem bor vel i et evig strøkent hus? Det er jo ikke akkurat slik at det er bombandert med rot heller da. Jeg synest det er helt vanlig.. Jeg tok ikke bilder av hele huset nå da. Bare de viktigeste rommene, som vil si; badet, rommet mitt, stuen, kjøkkenet og TV-rommet. Hehe.

Rommet mitt til venstre, badet til høyre.

TV-rommet til venstre og en "sneak-peak" på stua og kjøkkenet til høyre.Og til slutt. Kjøkken og stue!

 

Love, Gjøri

Dag 10 - din verste uvane

Når jeg skal skrive om min verste uvane så kommer jeg egentlig bare på at jeg har en uvane. Eller.... kanskje det ikke kan kategoriseres som en uvane heller, mer som enn tvangslidelse... haha! Men min verste uvane er altså at jeg ALLTID, å da mener jeg alltid, må dra opp ermene på genseren. Selv om jeg bare har t-skjorte på meg så går jeg å drar opp ermene uten at jeg tenker over det... Ser sikkert skikkelig snålt ut. Prøver jo av å til å ikke dra opp ermene da, men det er fysisk/psykisk umulig! Kjenner det bli helt ekkelt å gå med genseren sånn også drar jeg den opp igjenn. Flere som har spurt meg om hvorfor jeg da ikke bare går med 3/4 lange ermer, men da er svaret mitt at det hjelper ikke. Jeg drar opp ermene uansett.... Tror aldri jeg kommer til å slutte med det heller, virker ihvertfall ikke slik!

 

Å det der er da meg....

Marte <3

 

 

 

Bakemesterne

 Jeg er hos Gjøri nå, og vi baker franske makroner. Hehehe, våre ble ikke sååå kule som de over. Men de er unike, og det er første gang vi har laget slike. Så, det går greit! Vi skal ut senere. Blir sikkert bra! Vet ikke helt hva det er vi skal enda, men vi finner sikkert på noe digg. "Løfte taket, løfte taket" ;)

 Ha en fin fredag folkens!

    xoxo, Inga

http://ingap.blogg.no/ ta gjerne en tur innom

Royal Insop

we're all princesses:

 
Love, gjøri

Dagens Outfit

 


Lots of love, Gjøri

Ferdig med grunnskolen!

Da er jeg herved ferdig med 10 år på skolen! Så nå er det endelig sommerferie. Selv om det er veldig godt så er det også litt trist at ungdomsskolen er over, blir helt rart å begynne på skolen til høsten uten å møte på de herlige folka jeg har gått i klasse med i 3 fantastiske år nå. Har liksom blitt så glad i alle sammen. Igår kveld hadde vi vitnemålsutdeling og etterpå dro vi 10. klassingene på fest som en ekstra avslutning. Kjempe koslig kveld.

Noen bilder fra vitnemålsutdelingen:

Marte <3

 

 

Dag 9- Mobilen din

Okei.. Her går det tregt i svingene.. Det er jo Ingen som har lagt ut blogutfordringen for dag 9 enda! Jeg ser at Inga allerede har skrevet inlegget, men jeg tror hun sliter litt med å få til bildene. Så her er da mobilen Min. Jeg har en HTC Desire S, og er kjempefornøyd! Jeg har ikke engang blitt lei av den enda, haha. Bildene blir ikke helt helt topp, men ellers funker den supert! 

 Tyckes?

 

Love, Gjøri

Pastell Inspo.

Heisann folkens! Det begynner å bli en stund siden TheSmartyPants har blogget nå, så jeg slenger bare på et Inspirasjonsinlegg enn så lenge. Hope you enjoy!

 

 

Love, Gjøri

Kings of leon

 Jeg og Astrid skal til å se film nå. Vil bare komme med budskapet at disse er verdens beste, og at vi elsker dem!!! Ja

http://ingap.blogg.no/

09.06.2012
Love, Gjøri

Redigering

Jeg tok noen kjempeserriøse køddebilder for en stund siden, bare for å teste ut et redigeringsprogram. Og her er resultatet, haha... kjempelekkert..

 (Dårlig bilde til og med ;)

Tycks?

 

Love, Gjøri <3

Har Stripet Håret

 Har vert å stripet håret i dag. Første gang jeg har farget håret. Og første gang jeg har fikset håret hos frisøren, siden mamma har gått frisørlinja. Er utrolig fornøgd med resultatet! 

 Nå ser jeg på spiderman. Jeg elsker sånne filmer <3 Jaja

 I morgen skal vi på fjelltur med trinnet, og så har vi fri resten av iken! Yeah!

     xoxo, Inga

Trondheimstur

Idag var hele klassetrinnet vårt på tur til Trondheim. Noe som var kjempekos! Vi skulle egentlig besøke vitensenteret. Men! Etter en halvtime fikk vi gå og gjøre som vi ville. Jeg, Inga og Astrid surret litt rundt på forskjellige klesbutikker. Noe som endte med to nye topper og en skål fra kremmerhuset for min del. Kjempefornøyd!♥

  

 

 

Love, Gjøri

Avhengig!

Jeg er serriøst helt avhengig av denne serien for tiden! Den er så bra! Jeg har sett hele serien en gang tidligere også, og nå har jeg begynt å se opp igjenn en del. Serien er bare helt fenomenal!

ELSKER PRISON BREAK!! <3


Er dere fan av noen spesielle serier? 

 

Love, Gjøri

Reason enough to watch 90210...

Okei, han er jo ikke den hele og ene  grunnen til at jeg ser på 90210 akuratt..  Men likevell, KJEKKASALARM! Matt Lanter spiller en av hovedrollene i serien 90210, som jeg forresten digger å se. Han har spilt i filmen "Vamipres Suck" haha, og i noen episoder  i Greys Anathomy og CSI.  Og han er stemmen til Skywalker i en Star Wars-serie. Namnam!!

 

 Sunshine

Jeg skulle egentlig skrive dette inlegget igår, men så var jeg så utslitt etter alt eksamens styret at jeg bare sovnet.. Uansett, jeg hadde muntlig eksamen i matte igår. Det ble en femmer Om jeg hadde greid å løse ligningene de viste meg etterpå hadde jeg sikkert fått 6, men herregud da! 5er i  muntlig matte, jeg er super duper fornøyd! Så når jeg kom hjem var det rett ut å sole seg og slappe av.. Også var det såklart der jeg greide å sovne da. Ute i solen og greier.. Flink.. Men idag var jeg og Inga på øra før hun skulle ha eksamen. Og vi satte sammen disse super kule "bad taste party" antrekkene som jeg håper dere får se senere i dag. 

Bildedryss fra igår;søte, sure pusen min<3

Ny bok jeg har begynt på. Jeg er så innmari bokorm! kødder ikke engang.♥

 

Hvordan gjikk eksamen/tentamen deres?

Hvordan har dagen deres vært?

 

 

Love, Gjøri

Petter Northug-jakten på dyret


 Jeg har kjpøt meg en bok! Gjett hvilken! Neida, den er innlysende om Petter Northug. Yeah! Så i dag er planene å gjøre matte, til eksamen, og lese bok. Gjett hvilken! Neida

    xoxo, Inga

MatteMuntlig

God Morn! Idag skal jeg bruke hele dagen på Matte forberedelser. Jeg har muntlig eksamen imorgen, og fant ut i går kveld, at det tar helt ufattelig lang tid å lage presentasjonen. Vi skal ha med alt mulig rart av temaer. Og så må jeg velge hvilke jeg kan ta med for at den skal vise mest mulig av hva jeg kan. Og likevel holde presentasjonen på rundt 10 minutter. Om en liten time så stikker jeg bort til skolen for å få hjelp av læreren min til å se på presentasjonen og hva jeg burde forandre. Også er det rett tilbake for å skrive matte! Vi blogges<3

Tok noen kjeempekule fjortizz bilde igår..

 
 


Noen be kanskje litt for fjortis, derfor den uberkule maska, haha!

 

 

Hvilket fag kom du opp i til Eksamen?

 

Lots Of Love, Gjøri.

Dag 8 - Makeup

Dagens blogg-utfordring er om hva du har i sminkepungen din!?! Det var egentlig meningen at Inga skulle ta dette innleget, men hun har noen problemer med opplasting av bilder på Pc'en, så jeg og Marte tar over for henne en stund. Jeg mener, The blogg must go on, right? haha. Så, hva jeg har i sminkepungen? Masse rart.. neida. Jeg bare laster opp noen bilder nedenfor og skriver på hva det er. Det blir liksom så mye lettere ;)

 

Her har vi da, fuktighetskrem fra oriflame. (Greier meg ikke uten.) Diverse øredobber og hårpynt, parfyme- (midnight fantasy) og hårpudder.

2 Øyenskygger fra Maxfactor som er helt vidunderlige, og en maskara fra Maybelline.


Foundation og pudder fra Maxfactor, flytende eyeliner, øyenbrynsblyant, og diverse pudderbørster o.l.

 

Hva har du i sminkepungen?

Hva synest dere om bloggutfordringen?

 

 

Love, Gjøri :*

Ny blogg!


 Pliiiis les den nye bloggen min!(men jeg har ikke forlatt tsp enda) Hadde vert fint om du hadde tatt turen innom :)

http://ingap.blogg.no/

    xoxo, Inga

Idag

Heisann folkens, idag skal jeg ivei og se på den siste kampen i hydrocupen! Heier såklart på Sunndalen! For vi ruler jo, haha. Og etter det stikker jeg opp til Ingasøta vår<3 Så vi blogges senere! 

Love and Blessings, Gjøri <3

 

Daffedaff

 Hardcore duckface! Sitter å koser meg med fruss fruss. Jeg føler meg ikke så veldig bra i dag, men det er jo lørdag, så det er liksom greit å bare daffe. Uansett er det ikke særlig fint vær ute(men har faktisk vert ute, med hunden). Håper dere har en fin lørdagskveld! 

    xoxo, Inga

Surf's Up

Må bare si at.. Jeg synest surfing ser så innmari kult ut!  Og det er noe jeg har veldig lyst til å prøve, en gang i tiden. Men for nå får det bare være drømmer, haha. Så her kommer litt Surfer, Sol og Strand Inspirasjon. Det er så enkelt å skrive slike inlegg, som kanskje gir dere en idè om hvordan jeg er og hva jeg liker. Så derfor har jeg skrevet et par slike allerede, og det kommer sikkert flere. Jeg elsker å dele slike ting med dere. Hope you Enjoy!

Også må jeg jo skrive bittelitt om hva jeg har gjort idag. Vi hadde "Idretsdag" på skolen idag, så mange spilte fotball, og guttelaget til 10A vant! Stolt! Men senere på stafetten, så gikk det heller dårligt.. Vi kom på siste, men manglet sikkert 4 deltagere. Nå i kveld var jeg på kino og så LOL, med mamma<3  Pappa advarte oss om at filmen hadde fått dårlig kritikk, men jeg synest den var bra jeg. En sånn typisk Ungdoms-Jente-Film kan man vel si. Etter det for vi rett på fotballkamp, hvor vi så hjemmelaget som vant storslagent 4-0. Kjempebra jobba, og det er bare første dag i Hydro-cupen enda, Gler meg! 

 

Vi blogges, Lots Of Love, Gjøri

Redbull

 Jeg og Astrid har nettopp sett kollektivet! Og vi drikker som sagt Redbull <3 Ikke så mye mer å si. Vi skal kose oss hele kvelden, og det håper jeg dere gjør og!

 

    xoxo, Inga

Off To Gjøvik!

Da drar jeg snart nedover til Gjøvik. Gleder meg!! Skal dit på Norges-cup stevne. Det er et kjempestort skytterstevne, hvor det samles over 900 skyttere. Var ihvertfal så mange påmeldte sist jeg sjekket. Vi skal skyte til sammen 3 stevner der i helgen. Også fortsetter cupen senere på andre steder. Også den som skyter best gjennom hele norges-cupen vinner hele greia. Så det blir nok ikke noe blogging fra meg i helga, men skal oppdatere dere når jeg kommer hjem igjen. Men nå må jeg stikke å pakke og gjøre meg klar til avreise. JIPPI!!!

DFS

Marte<3her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits