For tiden

Hallo folkens. Beklager at jeg helt har glemt av TheSmartyPants. Jeg har helt og fulstendig glemt den. I det siste så har jeg blogget veldig mye på gjoriin.blogg, og TSP har bare ligget i bakgrunnen. Jeg har nesten litt dårlig samvitighet. (Nesten) Men det siste innlegget var tross alt publisert av meg det også. Marte er ennå på landsskytter stevnet foresten. Og hun skyter bra! Igår var jeg til Inga og vi har storkost oss supermasse! Vi greide desverre ikke å se ferdig filmen vi har begynt på, Zodiac, men det får vi bare prøve på igjenn med. Også hadde vi en morsom fotoshoot, som jeg gleder meg til å få bildene fra, Hehe. Ellers har det ikke skjedd så veldig mye nytt må jeg si. Jeg prøver å finne nye ting å blogge om på den andre bloggen, men det er ikke akuratt så veldig spenende. Vel. Vi får blogges.♥

 

 

 

Klem, Gjøri

Dagens Bilde

Hallo. Jeg var på bærtur idag, sammen med mamma, bestemor og bestefar. Og her er et av bildene jeg tok.

 

Hva synest dere?

 

Dag 14

Dag 14 av bloggutfordringen er; Noe du gleder deg til, og hvorfor? Vel, jeg skrev litt om det i forige innlegg også, men jeg gleder meg sykt til å begynne på videregående. Fordi.. Det bare er sånn. Neida.. Joda. Det er jo alltid sånn at man gleder seg til å begynne på en ny skole. På barneskolen gleder man seg til ungdomsskolen. På ungdomsskolen, bare dør man etter å komme seg på videregående. Og de på videregående.. Bare gleder seg til å bli ferdige med hele greia. Hehe. Jeg gleder meg blant annet til å få nye klasser. Selv om det er litt skummelt å kanskje ikke havne i klasse med vennene sine. Også gleder jeg meg til å få nye fag på timeplanen. Og å treffe mange nye og gamle venner som er eldre enn meg. :-P Også er det kjempespennende å se hva slags lærere vi får. Om vi får en smart lærer, eller en rar, eller bare en latterlig en. Blir spennende! ♥

 //Weheartit                                                                                                          

 

-Love, Gjøri

Dag 13 og litt dårlig samvittighet...

Heihei alle sammen!
Til å starte med må jeg få lettet litt på samvittigheten min... Vil bare si beklager til bloggen for at jeg rett og slett har vært en helt forferdelig blogger. Det er faktisk så ille at jeg egentlig ikke har lov til å kalle meg for en blogger. Det er bare det at jeg aldri får tid eller har ideer til hva jeg kan skrive om. Har et håp om at det kanskje kan bli litt lettere når vi skal begynne på skolen igjenn. Siden alle vi 3 skal begynne på videregående så blir det sikkert masse nytt og spennende vi kan blogge om, Hehe... Håper ihvertfall at det blir slik.

Men nå som jeg har fått dette av hjerte er det på tide å fortsette med bloggutfordringen, og vi er kommet til dag 13 som er et bilde fra idag. Og grunnen til at jeg valgte akkurat dette bildet (se lengre ned) er at jeg driver å pakker til landsskytterstevne! Vi drar imorgen, og jeg gleder meg kjempemye! For oss skyttere er dette høydepunktet på året og det er egentlig dette vi trener mot gjennom året. Landsskytterstevne er jo det samme som et NM. Skal prøve å få oppdatert dere iløpet av LS om hvordan det går og slikt, men kan ikke love dere noe. Vet jo ikke om jeg har netttilgang der engang... Men her kommer ihvertfall dagens bilde:

Marte <3

Blogglyst sa du?

Nope.. Det er virkelig blitt et ork å skrive noe på TheSmartyPants. Blogging generelt tar tid. Og når man skal skrive innlegg på 2 blogger samtidig så blir det dobbelt så mye jobb. Har sikkert mast på Marte i over 1 uke nå, om at hun snart må legge ut "Et bilde fra idag" som er neste bloggutfordring. Men.. Kanskje i morgen? :-P Vi skulle egentlig vært ferdig med bloggutfordringen for over en måned siden, men vi har i det minste kommet halvveis da. Jeg har egentlig ikke så mye å skrive om på GjoriiN heller. Det er ikke så mye stort og nytt som skjer. Det nærmer seg slutten av sommerferien da.. Snufs* Jeg gleder meg sinssykt til å begynne på videregående. Det er ikke noe med det. Men jeg kommer til å savne alle klassekammeratene mine som skal flytte. Jeg vet at ei venninne av meg skal flytte, til gran canaria, for å gå på skole. Kommer til å bli litt trist å ikke se alle de kjendte fjesene, men det kommer til å bli et kjempedigg år likevel. ;-) Nå må jeg nesten stikke. Har noe annet jeg må gjøre, men angående overskriften. Jeg vet ikke helt hvordan det kommer til å gå med TheSmartyPants. Det blir sikkert fult stopp snart, det blir bare for mye.. :S Men vi snakkes.

 

 
Love, Gjøriher kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv

 • August 2012
 • Juli 2012
 • Juni 2012
 • Mai 2012
 • April 2012

 • kategorier

 • Blogg

 • lenker

 • blogg.no
 • Få din egen blogg!

 • designet er laget av:

 • caroline maria bloglovin


 • hits